За нас

"We think digital, we live mobile!"

DigiMark™ е компания за разработка на мобилни приложения създадена през 2011 година като спин оф (spin-off) прoект на JT International Group. Компанията бързо се превърна в един от лидерите сред разработчиците на мобилен софтуер на Българския пазар.

Екипът на DigiMark™ е създаден от вдъхновени и мотивирани млади софтуерни специалисти и мениджъри. Компанията предлага разработка на специализирани мобилни решения по заявка на клиента. Обхвата на клиентите ни е от целия свят, включително от Американския, Европейския и Азиатския пазар.

Специалитета на компанията е в разработката на облачни и мулти-платформени приложения и цялостни решения. Предлагаме мобилен софтуер, които обхваща голям набор от устройства и операционни системи, като в същото време предоставяме динамична среда за управлението и администрацията на мобилните решения.

Ние в DigiMark™ се целим да се превърнем в един от международните лидери в разработката на мобилни апликации, комбинирайки технологичния опит и преимуществата на източно-европейската локация на компанията.

Връзка с нас

 

  • +359 895 512 649
  • +359 889 582 718

 

  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.