Мобилна разработка

В DigiMark, ние предлагаме пълен цикъл на разработка на мобилни приложения, от измислянето на първоначалната идея за приложението, базирана на целите на нашите клиенти или очакваните резултати, до дефинирането и работата в тясно сътрудничество с клиента по спецификацията за разработка, дизайна и одобряването на потребителския интерфейс, кодирането и тестването, публикуването и маркетинга, както подготвянето на документацията. Ние разработваме приложения за широк спектър от потребителски и бизнес нужди, игри, промоционални и маркетингови приложения за четирите основни платформи - Apple iOS, Google Android, Microsoft Windows Phone 8, RIM Blackberry, обхващащи всички мулти-платформени облачни услуги.

 

Сред нашите възможности са следните експертни умения:

 • Native Апликации и мобилни решения за Apple iOS (iPhone, iPod, iPad), Google Android (Телефони и таблети), Windows Phone/RT 8 (Телефони, Таблети и PC) и RIM Blackberry OS (Телефони и таблети).
 • Мулти-платформени мобилни решения за управление на информационен поток между различните мобилни платформи и облачни услуги.
 • Уеб–Базирани мобилни услуги и уеб-базирани апликации, както и крос платформена интеграция за уеб.
 • Нашите разработчици имат значителен пспрофесионален опит в следните платформи за програмиране - C++, C#, Objective C, Java, .Net, Flex, Adobe Air/Flash, HTML5, CSS3, Phone Gap, Unity 3D, jQuery, Telerik Icenium, Kendoo UI, както и много уеб платформи за разработка.
 • Опитен Криейтив и Графичен Дизайн екип способен да измисли най-доброто мобилно приложение по зададени цели и очаквани пазарни резултати от клиента, следвайки най-модерните трендове и проучвания в потребителското поведение.
 • Облачни услуги и приожения за споделен информационен поток между различни устройства и платформи.
 • Екип по управление, способен да поеме високо-мащабни и дългосрочни проекти базирани на различни методологии и подходи за управлението на проекти, като традиционните CPM, CCPM, ECM както и методологии, като Agile, Scum PRINCE2, PRiSM, Six Sigma, Lean, FDD, DSDM и RUP.
 • Екип за проучвания на Потребителския Интерфейс и Преживявне способен да изобрети идеалния интерфейс от нулата, както и да преработва и консултира клиенти за вече съществуващи приложения.
 • Публикуване на апликации за всички мобилни платформи.
 • Дългосрочна поддръжка и управление на вашите мобилни приложения.
 • Актуализиране и услуги по известяване и управлението им на абонаментен принцип.

Outsourcing

Някои от най-окуражаващите знаци, които получихме още в началото на проекта DigiMark са доверието от нашите първи международни аутсорсинг партньори. Привличането на сериозно договори за аутсорсинг от Италианския и Австрийския пазар ни показва, че нашите идеи имат сериозно бъдеще и сме подбрали правилната стратегия за развитие.

Сега, след няколко години опит и дузина успешни проекти, ние предлагаме услуги по цялостна разработка на мобилен софтуер.

Покриваме всички етапи от процеса на разработка от нулата до публикуването и дългосрочната поддръжка.

Разгледайте нашите софтуерни възможности и умения на екипа.

Можем да ви предложим голямо разнообразие от подходи и методологии за управление на проектите ви. От традиционни методи през CPM, CCPM, ECM, както и Agile, Scum PRINCE2, PRiSM, Six Sigma, Lean, FDD, DSDM и RUP.

Използваме versioning control и tracking платформи, които помагат на клиентите ни да са в постоянен контрол и мониторинг на процесите и прогреса на разработката.

Това са само част от уменията на специалистите от нашия екип - C++, C#, Objective C, Java, .Net, Flex, Adobe Air/Flash, HTML5, CSS3, Phone Gap, Unity 3D, jQuery, Telerik Icenium, Kendoo UI, както и разнообразие от уеб програмни платформи.

Можем да ви гарантираме пълна конфиденциалност на аутсоринг проектите, които ни предоставяте, като гарантираме, че ще запазим вашите фирмени тайни, до които ще имат достъп единствено директно ангажираните разработчици.

Винаги правим всичко възможно партньорствата ни да текат толкова плавно и незабележимо, че да е трудно да се разбере, че всъщност има процес на аутсорсинг. Нашите служители стават ваши служители, защото ако вие печелите и ние печелим!

Връзка с нас

 

 • +359 895 512 649
 • +359 889 582 718

 

 • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.